Het Deense modemerk Selected brengt naast kleding ook heel mooie schoenen op de markt. Deze Selected schoenen verkopen ze, net zoals hun andere mode, onder de labels Selected Femme en Selected Homme. Hier kijken we naar de Selected Homme schoenen.

Hier koop je in Nederland Selected Homme schoenen online

Selected schoenen voor heren zijn er in vele soorten en modellen. Vooral de Selected Homme sneakers zijn erg populair, maar ook andere casual schoenen als instappers en booties zijn erg populair. Daarnaast heeft Selected voor heren ook stijlvolle nette schoenen voor onder je zakelijke kleding. Bij onderstaande online schoenenwinkels vind je al deze herenschoenen en herenlaarsjes.

Bovenstaande winkels bieden het grootste en beste assortiment Selected herenschoenen aan tegen heel interessante prijzen. Vaak geven ze een hoge online korting.

Over Selected en Selected Homme

Het modemerk Selected bestaat sinds 1997. De eerste tien jaar van zijn bestaan maakte Selected alleen herenmode. Pas in 2008 begonnen ze met het maken en verkopen van kleding voor dames. De labels Selected Femme en Selected Homme werden toen pas ingevoerd, zo konden ze schoenen en mode voor beide geslachten goed van elkaar scheiden.

Onder de naam Selected Homme worden de herenschoenen van dit modemerk uit Denemarken verkocht. De damesschoenen worden verkocht onder de naam Selected Femme. Voor heren biedt Selected een breed assortiment aan schoenen met onder andere sneakers, veterschoenen, instappers, booties en enkellaarsjes.

De Selected Homme schoenen voor heren, en de Selected Femme schoenen voor dames worden inmiddels in 25 landen verkocht. Selected doet dat via eigen winkels en via meer dan 1.000 dealers. Ook in Nederland zijn er meerdere schoenenwinkels en modewinkels die Selected Homme schoenen en Selected Femme schoenen verkopen. Kijk maar bij de bovengenoemde online winkels.

Scandinavische schoenmode

Selected Homme schoenen en andere mode van dit merk hebben de Scandinavische stijl. Dit is een sportieve verzorgde stijl die we ook kennen van vele andere Deense en Scandinavische schoenenmerken / modemerken zoals Jack & Jones, Pieces, Vera Moda en Only, die overigens net als Selected tot het Deense Bestsellers modeconcern behoren. De prijzen van Selected Homme schoenen  en Selected Homme booties zijn erg aantrekkelijk.

Merkgegevens

  • Schoenmerk: Selected Homme. Eigendom van Bestsellers.
  • Segment: Modemerk dat ook schoenen maakt en verkoopt.
  • Land: Denemarken.
  • Opgericht: In 1997 (als Selected). Sinds 2008 als Selected Homme.
  • Soort schoenen: Selected Homme schoenen zijn herenschoenen in diverse modellen.
 
Foto’s: Bestsellers (moederbedrijf Selected)
 
Onderwerpen:
Selected schoenen heren, Bestsellers, Selected herenschoenen, Selected Homme schoenen, booties, boots, Selected Homme sneakers.