Supertrash schoenen en laarzen


Supertrash is een modemerk dat ook mooie schoenen en laarzen verkoopt. Het gaat daarbij uitsluitend om schoenen en laarzen voor dames en meisjes.. Gezicht van Supertrash is de eigenaresse en ontwerpster Olcay Gulsen. Haar imago sluit feilloos aan bij dat van Supertrash, dat van de modieuze stijlvolle moderne vrouw.

De schoenen en laarzen van Supertrash zijn modieus en stijlvol. Supertrash is geen schoenenmerk dat trends volgt maar die ze zelf mee bepaalt.
In het assortiment van Supertrash vind je veel pumps en sandalen maar ook rubberen laarzen.


Informatie Supertrash

Supertrash is een modemerk van de Nederlandse modeontwerpster van Koerdische afkomst Olcay Gulsen. In tegenstelling tot wat veel gedacht wordt heeft Gulsen Supertrash niet opgericht. Ze nam het Amerikaanse merk in 2009 over en breide dat in korte tijd sterk uit. Supertrash werd onder haar leiding in opvallend korte tijd uit tot een bekend internationaal modeconcern dat dus ook schoenen verkoopt.

Hoe internationaal Supertrash tegenwoordig is blijkt wel uit het feit dat Supertrash schoenen, laarzen en kleding zelfs in Hollywood zeer bekend en geliefd zijn.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */