DKNY schoenen en tassen (Donna Karan New York)

DKNY is een Amerikaans merk schoenen. DKNY staat voor Donna Karan New York. Donna Karan is de naam van de oprichtster en ontwerpster van de schoenen en laarzen. DKNY is sinds 2001 eigendom van het Franse modeconcern Louis Vuitton Moet Hennessey.


DKNY wordt gezien als één van de beste merken schoenen ter wereld. Vooral de DKNY sandalen en slippers zijn veel geroemd, evenals de DKNY tassen.

Door hun kurken voetbed lopen DKNY slippers en DKNY sandalen erg comfortabel. Comfort is toch al iets waar dit merk schoenen in uitblinkt.


Sandalen en slippers zijn de specialiteit van Donna Karan New York, maar er zijn meer DKY schoenen. Zo maakt het merk ook sneakers, veterschoenen, pumps en andere schoenen. Het gaat in vrijwel alle gevallen om damesschoenen, DKNY herenschoenen zijn er wel maar deze zijn moeilijk verkrijgbaar en het aanbod is klein.


Naast schoenen maakt DKNY ook veel andere mode en modeaccessoires zoals herenkleding, jeans, parfums, horloges, tassen, sportkleding, kinderkleding, brilmonturen en onderkleding.

Opmerkelijk
Donna Karan New York wordt heel vaak verkeerd gespeld als Donna Karen New York.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */