Progetto laarzen en schoenen

Progetto is een Italiaanse specialist in damesschoenen en dameslaarzen.  Progetto laarzen en schoenen zijn elegante vrouwelijke schoenen en laarzen van zeer hoge kwaliteit.


Progetto maakt zijn schoenen en laarzen uitsluitend van mooie luxe materialen. Zoals prachtig Italiaans leer, suède en natuurlijk rubber.

Het aanbod van Progetto omvat onder vooral laarzen, zowel hoge laarzen als enkellaarsjes. Daarnaast zijn er nog andere Progetto schoenen zoals veterschoenen, ballerina's, pumps en sandalen.

Veel van deze Progetto laarzen en schoenen zijn aantrekkelijk geprijsd, vooral als je deze met korting kunt kopen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Progetto schoenen waar je deze mooie dameslaarzen en damesschoenen goedkoop kunt kopen. Diverse bekende schoenenwinkels hebben Progetto schoenen en laarzen in hun collectie.


De stijl van Progetto laarzen en schoenen

Elegant, vrouwelijk, luxe, kwaliteit, mooi, duurzaam,... het zijn allemaal kenmerken die van toepassing zijn op Progetto schoenen en laarzen. Progetto schoenen zijn trendy Italiaanse schoenen voor modebewuste vrouwen. Met Progetto schoenen maken deze modebewuste dames hun outfit compleet. Progetto biedt hen daarvoor een heel ruime en brede collectie aan laarzen en schoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Betaalbare kwaliteit en betaalbare schoonheid!

Informatie Progetto schoenen

Het schoenmerk Progetto kent drie vaders. Giancarlo Coltri, Paul laddered en Diego Zorzi zijn de namen van de drie heren die het merk opzette. Aanvankelijk was Progetto in Pedua gevestigd maar in 1996 verhuisde het bedrijf naar Milaan, het centrum van de Italiaanse mode. Een stap die alles te maken had met de internationale grote naam die Progetto schoenen en laarzen aan het opbouwen waren.

Progetto verzorgt ook de ditributie van schoenen voor veel andere schoenmerken waaronder grote namen als Giorgio Armani en Emporio Armani.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */