ZOO schoenen en waterdichte leren laarzen

Het merk schoenen ZOO is vooral bekend om zijn leren laarzen die goed bestand zijn tegen water en vuil. ZOO laarzen kunnen tegen de slechtste omstandigheden, maar deze Zoo Sunshine leren laarzen zijn ook kleurrijk en zitten heel comfortabel.


Naast de ZOO Sunshine laarzen maakt Zoo nog meer goede laarzen en schoenen. veel outdoorschoenen en outdoorlaarzen voor dames, maar ook mooie pumps en ballerina's.

Maar de meest bekende ZOO schoenen zijn zonder twijfel de kleurige leren laarzen uit de ZOO Adventure serie, de ZOO Sunshine laarzen. Deze leren outdoorlaarzen zijn geïmpregneerd en daardoor waterafstotend en vuilafstotend. Een speciaal membraan (Aquastop) tussen het leer en de voering zorgt er voor dat de laarzen wel ademen maar dat het water niet naar binnen kan. Hierdoor zijn deze leren laarzen volledig waterdicht! Ze hoeven niet te worden ingespoten voor bescherming.

Ook de manier waarop bij ZOO laarzen de rubberen zool en het leer van de laars zelf aan elkaar zij gelijmd zorgt er voor dat ZOO laarzen volledig waterdicht zijn.

ZOO voorziet de Sunshine laarzen en andere schoenen en laarzen van dit merk van uitneembare binnenzolen. Zo kun je je eigen steunzolen in deze laarzen gebruiken, en bij sommige modellen wordt ook een tweede set dikke binnenzolen meegeleverd. Op deze manier kun je de laarzen naar je eigen voet optimaliseren.

Alle Sunshine schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit, innovatief en gemaakt met een origineel design. Ze zijn van binnen en buiten van leer en geschikt voor zowel casual gebruik als meer nettere gelegenheden. 

Ook lopen ZOO laarzen en schoenen heerlijk. Eigenlijk is er maar één minpunt, en dat geldt alleen voor de heren. ZOO maakt alleen dameslaarzen en damesschoenen.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */