Dockers by Gerli schoenen en laarzen

Dockers schoenen, of Dockers by Gerli zoals ze officieel heten, zijn geinspireerd op de stoere werkschoenen van de havenarbeiders uit de Britse havens, waaraan ze ook hun naam ontlenen. Tegenwoordig zijn Dockers schoenen populaire schoenen voor dames en heren.


Het hoofdkantoor van schoenenfabrikant Gerli is in Duitsland gevestigd, de schoenen worden in Spanje en Azië gemaakt. Verwar hun label Dockers niet met die van de Dockers spijkerbroeken van Levi Strauss.

De havenarbeiders-historie van dit merk schoenen komt nog steeds tot uitdrukking in de stoere looks van Dockers schoenen en de hoge sterke kwaliteit van deze robuuste schoenen en laarzen.

Dockers by Gerli schoenen zijn één en al vakmanschap. De goede materialen en gepantenteerde technologieën zorgen voor schoenen die als gegoten zitten. Met een geweldige pasvorm en een heerlijk draagcomfort.

Dockers by Gerli schoenen zijn casual schoenen uit San Francisco. Dockers schoenen zijn er voor heren, dames en kinderen. Het merk heeft inmiddels zo'n beetje ieder soort schoen in het assortiment zitten. Hieronder zitten ook vele Dockers laarzen, want stoere laarzen die passen helemaal binnen het Dockers assortiment.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */