Etnies schoenen: Sportschoenen en sneakers

Etnies schoenen zijn schoenen van zeer hoge kwaliteit. Etnies worden wel de best ontworpen schoenen ter wereld. Maar hoe dan ook, Etnies is één van de belangrijkste producenten van sportschoenen.


Etnies schoenen zijn er voor tal van sporten zoals skaten, surfen, snowboarden, BMX en Moto X, maar ook gewoon voor dagelijks gebruik op straat.
Van Etnies schoenen heb je heel lang plezier, ze zitten bijzonder comfortabel, hebben stijl en ze kunnen heel wat hebben.

Het Amerikaanse Etnies is een modemerk dat sportieve kleding en schoenen maakt. Het bestaat sinds 1986. Het label werd vooral beroemd dankzij de Etnies Natas, de allereerste professionele skateboard schoenen. Etnies was aanvankelijk een merk dat schoenen voor skateboarders maakt. Later ging men ook schoenen maken voor snowboarders, surfers, motorcrossers en BMX'ers en werd er steeds meer kleding en modeaccessoires aan het assortiment toegevoegd zoals jassen, broeken, sweaters, shirts, hoeden, petten en tassen.

Etnies is in Frankrijk begonnen onder de naam Etnics, een verwijzing naar de skateboard subcultuur. Later verhuisde het merk als Etnies naar Lake Forest (Californië).

Etnies maakt sportschoenen, sneakers, gympen en andere schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */