Catarina Martins schoenen en laarzen

Catarina Martins schoenen zijn kwalitatief zeer goede schoenen en laarzen uit Portugal. Catarina Martins schoenen zijn te omschrijven als stoere en krachtige casual damesschoenen.


De damesschoenen en dameslaarzen zijn handgemaakt. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de beste leersoorten en andere materialen en van authentiek gereedschap. Alle Catarina Martins schoenen worden in Europa gemaakt. Dit in tegenstelling tot veel andere schoenfabrikanten die hun schoenen en laarzen in Azië laten maken.

Kijk hier voor aanbiedingen van Catarina Martins schoenen en laarzen

Caterina Martins is niet de oprichter of eigenaar van het schoenenmerk. Dat is namelijk Paulo Martins. Hij noemde zijn schoenenmerk naar zijn baby-dochter.

De geschiedenis van Caterina Martins schoenen begint in 2003 als Paulo Martins zijn schoenenfabriek Allways Shoes begint dat aanvankelijk voor andere schoenmerken werkt. Met de enorme ervaring die hij daarmee opdeed begon hij 10 jaar later zijn eigen schoenenlabel vernoemd naar zijn babydochter Caterina.

Caterina Martins schoenen en laarzen zijn nu overal in Europa te koop, evenals in Amerika, Japan en Australië. De stoere casual Caterina Martins damesschoenen en dameslaarzen zijn zeer gewild en het Portugese merk maakt nog steeds een sterke groei door.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */