Poelman schoenen

Poelman is een minder bekend Nederlands merk schoenen dat echter internationaal een divers assortiment aan damesschoenen op de markt brengt.


Poelman schoenen zijn mooie verzorgde schoenen en laarzen die een heel vriendelijke prijs hebben.

De reden dat Poelman schoenen niet zo heel bekend zijn komt vooral omdat de meeste Poelman schoenen voor internationale klanten gemaakt worden die ze onder eigen naam op de markt brengen. Toch brengen ze ook onder de naam Poelman schoenen uit. Dit is een breed scala aan damesschoenen van hoge kwaliteit. Poelman heeft door de productie van schoenen voor klanten veel ervaring in het ontwerpen en makan van schoenen, en brengt alleen de beste schoenen en laarzen onder eigen naam uit.

Kijk hier voor aanbiedingen van Poelman schoenen

Poelman maakt al zo'n 15 jaar schoenen en wereldwijd lopen er miljoenen vrouwen op Poelman schoenen rond, vaak zonder het zelf te weten. Duizenden winkels verkopen schoenen die door Poelman gemaakt zijn. Zo zijn naast het Poelman label bijvoorbeeld ook de labels Miss Rose en Hot Ice eigendom van Poelman. De meeste Poelman schoenen worden echter onder private labels van klanten van over de hele wereld verkocht. Dit zijn bijvoorbeeld grote schoenenwinkels, zowel online als offline.


Poelman schoenen zijn trendy damesschoenen en dameslaarzen. De collectie omvat sneakers, booties, enkellaarsjes, pumps, veterschoenen en vele andere modellen damesschoenen.

Kijk voor meer meer Poelman schoenen ook eens bij Hot Ice en Miss Rose.
/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */