Kinderen hebben niet altijd zin om te veteren. Dat geldt ook voor veel meisjes. Instappers zijn voor deze meisjes ideaal. Bovendien zijn instappers voor meisjes niet alleen praktisch, maar zien ze er vaak ook heel leuk uit.

Wij kijken hier naar leuke instappers voor meisjes, de beste merken en geven tips waar rekening mee te houden als je een paar instappers voor meisjes koopt.

Ballerina’s

Heel veel instappers die door meisjes gedragen worden zijn ballerina’s. Deze populaire instapschoenen hebben een eigen pagina. Kijk voor meer informatie op ballerina’s voor meisjes.

Aanbiedingen van instappers voor meisjes

Wil je zien wat er verder allemaal aan instappers (loafers) voor meisjes te koop is? Kijk dan bij de aanbiedingen van de beste winkels met kinderschoenen. Bij deze aanbevolen webshops vind je alle instapschoenen voor meiden en hun laagste prijs.

Goede merken instapschoenen voor meisjes

Goede instappers voor meisjes worden door heel uiteenlopende schoenmerken op de markt gebracht. Ten eerste heb je de echte kinderschoenenmerken die instapschoenen voor meisjes maken die vaak heel goed en gezond zijn voor de kindervoeten. Deze merken zijn daar immers in gespecialiseerd.

Een tweede groep fabrikanten van instappers voor meisjes zijn de merken die ook de hippe schoenen voor de mamma’s van deze meiden maken. Deze merken brengen vaak heel modieuze en trendy instappers uit.

Hieronder vind je enkele goede merken die instappers voor meiden verkopen:

Clic!
Hele modieuze meisjesschoentjes. Het Spaanse Clic! staat bekend om haar modieuze kinderschoenen waarin je de modetrends van schoenen voor volwassenen terugvindt. Clic! schoenen zijn dus niet echt kinderschoenen om te zien, en dat spreekt vooral de iets oudere meisjes erg aan.

UGG Australia
Denk je bij de naam UGG aan vachtlaarsjes voor de winter? Nou, dit beroemde schoenenmerk uit Australië maakt veel meer schoenen. Daaronder bevindt zich ook een groot aantal instappers voor meisjes. Het zijn mooi afgewerkte instapschoentjes in vele verschillende kleuren. Als je leuke instappers voor een meisje zoekt moet je vooral eens bij de zomerschoenen van Ugg kijken.

Bunnies
Instappers voor kleine meisjes die snel en makkelijk aan en uitgetrokken kunnen worden. De Nederlandse Bunnies kinderschoenen komen uit dezelfde stal als de schoenen van Brakkies en Braqeez, dus dan weet je wat je kunt verwachten. Mooie kinderschoenen van hoge kwaliteit! Bunnies schoenen zijn er voor de allerkleinsten, tot en met maat 26.

Hip
Kinderschoenenmerk dat onder andere heel hippe (whats in a name!) instappers voor meisjes in de collectie heeft. Hip is een merknaam van het bekende Nederlands/Duitse schoenenconcern Pinocchio & Hip dat garant staat voor gezonde kinderschoenen van zeer hoge kwaliteit. De schoenen die onder het HIP label verkocht worden zien er altijd modieus uit. Kijk hier voor instappers voor modieuze meiden.

Lelli Kelly
Natuurlijk heeft het populaire meisjesschoenenmerk Lelli Kelly ook leuke instappers voor meiden in haar collectie. Zoals gebruikelijk bij Lelli Kelly is roze een veelgebruikte kleur bij deze kinderschoenen. In de categorie meisjesschoenen voor meiden tussen de 3 en 9 jaar is het Italiaanse Lelli Kelly martktleider.

Het roze en blinkende uiterlijk van Lelli Kelly schoenen doet wel eens vermoeden dat de kwaliteit van deze meisjesschoenen van ondergeschikt belang is, maar vergis je niet! Alle materialen waarvan Lelli Kelly schoenen genaakt worden zijn van topkwaliteit en er wordt veel aandacht aan de kwaliteit van de schoenen besteed. Kinderschoenen moeten gezond voor de kindervoet zijn, of het nu instappers voor meisjes of andere kinderschoenen betreft.

Vans
Het populaire schoenenmerk Vans heeft enkele leuke instappers voor meiden in de collectie. Zoals je van Vans mag verwachten zijn dit coole meisjesschoenen in vrolijke kleuren van prima kwaliteit. Vans staat bekend om zijn hippe sportieve schoenen, en dat is ook goed te zien aan hun instappers voor meisjes.

Shoesme
Het Nederlandse Shoesme is één van de beste fabrikanten van kinderschoenen. Ze maken mooie schoenen van hoge kwaliteit. Dat geldt ook voor de instappers voor meisjes van dit merk. Shoesme kinderschoenen zijn niet alleen heel goed voor de ontwikkeling van de kindervoet maar ze zien er ook heel mooi en eigentijds uit. Daardoor dragen kinderen ze graag, terwijl hun ouders ze graag op deze kwalitatief uitstekende schoenen laten lopen.

Unisa
Unisa is een schoenmerk dat bekend staat om haar stijlvolle elegante damesschoenen. Maar ook in meisjesmaten maken ze prachtige elegante schoentjes. Unisa is een aanrader voor wie modieuze instappers voor meisjes zoekt. Unisa heeft veel ervaring in het maken van goede instapschoenen want het merk begon ooit als fabrikant van espadrilles.

Hush Puppies
Deze schoenengigant uit Amerika heeft in zijn collectie een groot aantal instappers voor meisjes. Het merk van de basset maakt alle soorten schoenen voor volwassenen en kinderen die in meer dan 120 landen verkocht worden.

Little David
Zilver, lak, de instappers voor meisjes van Little David zijn echt modieuze schoentjes. Maar het zijn ook kinderschoenen die gemaakt zijn van een goede kwaliteit leer. Goed voor de voeten en het lichaam van kinderen. Little David is een kwaliteitsmerk uit België dat zowel kinderschoenen voor jongens als meisjes.

Zie ook: Tips kinderschoenen
Foto: Shoesme

 
 
Onderwerpen:
Instapschoenen meisjes, meisjesschoenen, goede instappers meisje.