Rucanor schoenen. Gymschoenen, indoorschoenen en andere sportschoenen


Rucanor schoenen zijn heel goede maar ook betaalbare sportschoenen. Rucanor schoenen zijn er voor voor vele sporten, waaronder voetbal, tennis, hardlopen en indoor-sporten. Daarnaast maken ze sandalen, slippers en waterschoenen. Vooral de gymschoenen en andere indoorschoenen van Rucanor zijn erg gewild.

Er zijn Rucanor sportschoenen voor dames, heren en kinderen. Kijk bij de sportschoenen voor het aanbod aan Rucanor schoenen voor alle sporten bij de beste sportwinkels en schoenenwinkels.

Informatie Rucanor

Rucanor is een Nederlands merk sportartikelen. Het bedrijf is in het Brabantse Klundert gevestigd. Rucanor schoenen en andere Rucanor sportartikelen worden geëxporteerd naar meer dan 35 landen. Het bedrijf heeft eigen verkoopkantoren in België, Engeland en Duitsland.


Het begon bij Rucanor allemaal met schoenen. In 1956 ontwikkelde en introduceerde het merk zijn originele rubber canvas sportschoenen. Voor die tijd waren dat unieke schoenen waardoor ze een groot succes werden. Hierdoor werd de basis gelegd voor het uitgebreide sportmerk dat Rucanor nu is. Als snel werd het assortiment van Rucanor uitgebreid tot meer dan 18 sporten. En naast de Rucanor schoenen ging de sportfabrikant ook steeds meer andere sportbenodigdheden maken.


/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */