Aigle schoenen en laarzen. Meer dan alleen rubberen laarzen.

Het Franse schoenenmerk Aigle is vooral bekend om zijn rubberen laarzen van bijzonder hoge kwaliteit, maar wist je dat Aigle veel meer mooie schoenen en laarzen maakt?


Laarzen, in alle soorten en maten, zijn voor Aigle het meest belangrijk. Maar ze maken ook heel andere soorten schoenen. Sneakers, wandelschoenen en snowboots, wandelschoenen en veterschoenen, maar ook zomerse schoenen als sandalen, mocassins, bootschoenen, babyschoenen en kinderschoenen met klittenband. Aigle is tegenwoordig een allround schoenenmerk dat alle soorten schoenen en laarzen van hoge kwaliteit maakt.

Wil je zien wat Aigle allemaal aan schoenen en laarzen te bieden heeft? En wat deze schoenen en laarzen kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van Aigle laarzen en schoenen. Hier vind je het volledige aanbod van Aigle schoeisel bij de beste winkels in Nederland en België.


Aigle is al een oud schoenenmerk. Het is 1853 in Frankrijk opgericht door de Amerikaan Hiram Hutchinson. Deze koos voor het Amerikaanse nationale symbool, de zeearend als merknaam. In het Frans heet deze vogel Aigle.

Jarenlang waren rubberen laarzen HET product van Aigle. En nog steeds maakt Aigle veel verschillende laarzen voor dames, heren en kinderen. Rubberen regenlaarzen, maar ook outdoorlaarzen, wandellaarzen, enkellaarzen en snowboots. Maar de laatste tijd zijn daar vele andere soorten schoenen bijgekomen. En het aanbod van Aigle wordt per seizoen groter. En al deze Aigle laarzen en schoenen zijn tegenwoordig ook in Nederland en België te koop. De komst van grote internationale online schoenenwinkels, ook uit Frankrijk, heeft daar in belangrijke mate aan bijgedragen.Kijk in het bovengenoemde overzicht van aanbiedingen van Aigle schoenen en laarzen wat er allemaal aan laarzen en schoenen van dit merk in Nederland en België te koop is en wat al dit schoeisel bij deze verkooppunten kost.