Corvari schoenen


Corvari schoenen zijn stijlvolle Italiaanse herenschoenen. Corvari maakt al sinds 1968 herenschoenen van hoge kwaliteit.Corvari schoenen zijn er in diverse modellen. Veel veterschoenen, maar ook mooie luxe instappers en modieuze herenlaarsjes. Kijk bij de aanbiedingen van Corvari schoenen wat dit Italiaanse merk je te bieden heeft. In dit overzicht vind je het aanbod van Corvari schoenen en laarzen bij diverse belangrijke Corvari verkooppunten in Nederland zoals Marjon Snieders en Van Arendonk.


Corvari schoenen en laarzen hebben altijd een klassiek tintje, een beetje retro zelfs. Alleen de beste materialen worden gebruikt zoals echt leer en suède.


Informatie Corvari schoenen

Corvari is een familiebedrijf dat in 1968 in Montegranaro is opgericht door Marino Corvari. En nog steeds worden de schoenen op een ambachtelijke manier in dezelfde werkplaats gemaakt. Het is nu echter Marino's zoon de leiding geeft aan de vakkundige schoenmakers die de Corvari schoenen maken.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Corvari schoenen om te zien wat voor mooie Italiaanse herenschoenen van dit merk er in Nederland en België te koop zijn, en wat deze Corvari schoenen en laarzen kosten.