isabel marant schoenen

Isabel Marant is een Frans damesmodemerk dat ook heel mooie en stijlvolle dameschoenen maakt. In de collectie Isabel Marent schoenen vind je onder andere modieuze enkellaarsjes, damesneakers, sandalen, pumps, mocassins en slippers.

Isabel Marant schoenen voordelig kopen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Isabel Marant schoenen wat dit Franse modemerk allemaal aan damesschoenen en dameslaarzen te bieden heeft, en wat deze Isabel Marant schoenen bij de Nederlandse winkels kosten.

Bovenstaande aanbevolen winkels bieden een mooi assortiment Isabel Marant schoenen (en vaak ook andere mode van dit merk) tegen een lage prijs.
isabel marant

Isabel Marant wedge sneakers

De meest bekende schoenen van Isabel Marant zijn de  wedge sneakers van dit merk. Een wedge sneaker (off sneakerwedge) is een sneaker met een verborgen hoge hak. Op de foto hieronder zie je een voorbeeld van een Isabel Marant wedge sneaker..

isabel marant sneakers

Informatie Isabel Marant

Isabel Marant is een Franse modeontwerpster die in 1967 is geboren. Ze leerde het vak bij Studio Bercot en maakte in eerste instantie naam met een eigen lijn sieraden en mode-accessoires. Haar eerste modelijn was in 1990 Twen die bestond uit gebreide dameskleding. In 1994 ging ze haar eigen naam Isabel Marnt voor haar kleding gebruiken. In 2000 kwam ze met een tweede label, Etoile, waaronder ze bter betaalbare casual mode ging verkopen. Met Isabel Marant schoenen startte ze pas later. Inmiddels is er echter veel keuze uit Isabel Marant schoenen.

Deze Isabel Marant schoenen zien er schitterend uit en het zijn damesschoenen van zeer hoge kwaliteit. Het zijn echter helaas ook dure en exclusieve schoenen die niet voor iedereen zijn weggelegd.

isabel marant shoes
Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels om Isabel Marant schoenen en laarsjes tegen de laagste prijs te kopen.


Onderwerpen:
Isabel Marant schoenen dames, mode, designer, Isabel Marant laarzen.