Isabel Marant schoenen


Isabel Marant is een Frans damesmodemerk dat ook heel mooie en stijlvolle dameschoenen maakt. In de collectie Isabel Marent schoenen vind je onder andere modieuze enkellaarsjes, damesneakers, sandalen, pumps, mocassins en slippers.

Kijk bij de aanbiedingen van Isabel Marant schoenen wat dit Franse modemerk allemaal aan damesschoenen en dameslaarzen te bieden heeft en wat deze Isabel Marant schoenen bij de Nederlandse winkels kosten.


Informatie Isabel Marant

Isabel Marant is een Franse modeontwerpster die in 1967 is geboren. Ze leerde het vak bij Studio Bercot en maakte in eerste instantie naam met een eigen lijn sieraden en mode-accessoires. Haar eerste modelijn was in 1990 Twen die bestond uit gebreide dameskleding. In 1994 ging ze haar eigen naam Isabel Marnt voor haar kleding gebruiken. In 2000 kwam ze met een tweede label, Etoile, waaronder ze bter betaalbare casual mode ging verkopen. Met Isabel Marant schoenen startte ze pas later. Inmiddels is er echter veel keuze uit Isabel Marant schoenen.

Deze Isabel Marant schoenen zien er schitterend uit en het zijn damesschoenen van zeer hoge kwaliteit. Het zijn echter helaas ook dure en exclusieve schoenen die niet voor iedereen zijn weggelegd.