Jack and Jones schoenen


Jack and Jones is een bekend Deens merk herenkleding. Maar minder bekend zijn de Jack and Jones schoenen. Dat is niet terecht, want Jack and Jones schoenen zijn prachtige herenschoenen van goede kwaliteit die tegen heel aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

Veel schoenenwinkels in Nederland en Belgiƫ bieden Jack and Jones schoenen aan. Kijk maar een bij de aanbiedingen van Jack and Jones schoenen wat deze winkels aan mooie Jack and Jones herenschoenen tegen lage prijzen te bieden hebben.

Aanbod Jack and Jones schoenen

Het aanbod aan mooie schoenen van dit merk is behoorlijk groot en breed. Ze maken prachtige casual schoenen. Veel booties en sneakers, maar ook mooie slippers en instappers. Al deze Jack and Jones schoenen hebben de mooie, verzorgde en sportieve uitstraling die je van dit Deense casual modemerk mag verwachten.

Informatie Jack and Jones

Bestseller is een Deens modeconcern dat flink aan de weg timmert met bekende en populaire labels als ONLY, Vero Moda, Pieces en Name It. Ook Jack and Jones is zo'n label van Bestseller. Het werd oorspronkelijk als jeansmerk in de markt gezet maar tegenwoordig maken ze alle soorten casual herenmode waaronder dus ook Jack and Jones schoenen en laarzen. Al deze kleding, schoenen en accessoires worden zowel via eigen Jack and Jones winkels als via andere winkelketens en webwinkels verkocht.