K1X schoenen. Coole sneakers en streetwear


K1X schoenen zijn prachtige casual schoenen. De meeste K1X schoenen zijn voor heren gemaakt, maar er is ook een beperkte collectie K1X damesschoenen. Kijk hier voor alle informatie over K1X schoenen en voor aanbiedingen van de schoenen van dit hippe streetwear merk.

K1X is een streetwear label van Munich, een Spaans schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn hippe retro sneakers. Het label K1X werd in 1993 opgericht. K1X onderscheidt zich prachtige sportieve schoenen die zijn geïnspireerd op de hiphop trends en het street-basketbal. Het zijn echte lifestyle schoenen. Kijk bij de aanbiedingen van K1X schoenen wat dit hippe streetwear merk allemaal aan schoenen te bieden heeft.


Als label van Munich brengt K1X natuurlijk veel sneakers uit, maar hun collectie bevat ook schitterende booties. Aanvankelijk waren alle K1X schoenen herenschoenen, maar de collectie is de laatste tijd voorzichtig uitgebreid met damessneakers. Deze streetwear voor dames heeft dezelfde hippe uitstraling als de K1X schoenen voor heren en jongens.


Ook brengt K1X de laatste tijd modellen uit die zich beter lenen voor zakelijk gebruik. Het zijn fashionable veterschoenen die wat netter zijn zonder de kenmerkende streetwear-stijl van het merk K1X aan te tasten. Want in alle gevallen zijn K1X schoenen cool, casual en relaxed.


K1X weet deze streetwear stijl te koppelen aan een uitstekende kwaliteit en veel draagcomfort. De K1X sneakers zijn heerlijke schoenen om te dragen.

Kijk bij de hier boven genoemde aanbiedingen van K1X schoenen voor al deze prachtige streetwear sneakers.