Kanna schoenen

Kanna schoenen zijn damesschoenen die vaak van jute zijn gemaakt. Het gaat daarbij vooral om zomerse schoenen als sandalen, schoenen met sleehak, espadrilles en pumps. Maar lang niet alle Kanna schoenen zijn jute schoenen.


Leer en textiel kom je ook veel tegen bij Kanna schoenen als sneakers, veterschoenen en andere damesschoenen van dit merk.

Kanna levert vele verschillende damesschoenen tegen vaak vriendelijke prijzen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Kanna schoenen wat er allemaal aan Kanna schoenen in Nederland en België te koop is.


Informatie Kanna schoenen

Kanna is een label van de Spaanse schoenfabrikant Capiccio SL, een familiebedrijf dat al vele jaren met veel succes schoenen en laarzen maakt. Capiccio SL werd in 1985 opgericht door de broers Toma en Juan de la Cerda. Onder de naam Kanna richtte ze zich in eerste instantie vooral op de productie van  jute schoenen maar na het succes van die jute Kanna schoenen gingen ze ook veel meer damesschoenen onder dit label produceren. Vandaag de dag kun je Kanna vooral zien als een allround damesschoenenmerk, maar wel een merk dat vooral zomerse en originele damesschoenen op de markt brengt.


Kanna schoenen zijn inmiddels in meer dan 40 landen te koop waaronder Nederland, België, Frankrijk, de Verenigde Staten en Japan. Jute kom je nog steeds bij veel Kanna schoenen tegen, evenals vergelijkbare natuurlijke materialen als riet en stro.