Knielaarzen (in verbasterd Engels overknee laarzen genoemd) zijn lange laarzen die tot over de knie vallen. Knielaarzen zijn elegante laarzen omdat ze de benen lang en slank doen lijken en dit benadrukken.

Lang niet alle schoenmerken die damesschoenen maken hebben knielaarzen in hun collectie, en er zijn enkele merken die juist uitblinken met mooie vaak luxe knielaarzen. Daarom hier een overzicht van de beste knielaarzen voor dames.

Lamica
Lamica is een echte laarzenspecialist. Het Italiaanse merk is vooral populair bij dames met een wat smallere kuitwijdte. De knielaarzen zelf zijn een prachtige elegante mix van een klassiek met een modern design. Lamica laarzen zijn dan ook erg populair bij moderne modieuze vrouwen.

Progetto
Italiaans kwaliteitsmerk dat heel mooie knielaarzen van hoge kwaliteit in de collectie heeft. Progetto laarzen zijn gemaakt van luxe materialen als het beste Italiaanse leer, suède en natuurrubber. Progetto knielaarzen zijn heel modieus om te zien.

Rapisardi
Op zoek naar mooie voordelige knielaarzen? Maar wel heel mooi en van goede kwaliteit? Neem eens een kijkje bij Rapisardi. Rapisardi is een oud Italiaans schoenmerk dat zijn schoenen en laarzen nog steeds voor een groot deel met de hand maakt. Rapisardi knielaarzen zijn mooie dameslaarzen met een luxe en chique uistraling, die soms verbazend voordelig te koop zijn.

SPM
Nederlands schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn mooie hoge laarzen. SPM laarzen zijn mooi en betaalbaar. En de kwaliteit van SPM laarzen is goed.

Tamaris
Duits damesschoenenmerk dat modieuze knielaarzen maakt die goed betaalbaar zijn. Tamaris laarzen hebben een tijdloos design en zijn goed te combineren met kleding in vele stijlen. Tamaris laarzen staan bekend om hun hoge draagcomfort en zijn gemaakt van natuurlijk leer van hoge kwaliteit.

S.Oliver
Als je schoenen of laarzen van S.Oliver in huis haalt weet je dat je mooi en modieus schoeisel van hoge kwaliteit koopt. Dat geldt ook voor S.Oliver knielaarzen. Dat zijn hele mooie, modieuze en elegante hoge laarzen met een geweldige pasvorm.

Gabor
Duits merk damesschoenen en dameslaarzen dat bekend staat om zijn hoge draagcomfort en uitstekende kwaliteit. Gabor biedt een ruime keuze uit mooie hoge laarzen.

Sendra
Sendra staat bekend om zijn wat stoerdere dameslaarzen, bijvoorbeeld in westernstijl of motorlaarzen. Zoek je knielaarzen met een wat ruigere uitstraling? Kijk dan vooral eens bij de Sendra laarzen, goede kans dat je daar vindt wat je zoekt. Het Spaanse Sendra heeft een brede collectie mooie laarzen.

Guglielmo Rotta
Guglielmo Rotta maakt alle soorten damesschoenen en dameslaarzen, waaronder ook knielaarzen en andere hoge laarzen. Kijk hier voor deze mooie stijlvolle dameslaarzen.

Maar natuurlijk zijn er meer goede merken knielaarzen. Kijk voor alle knielaarzen tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van knielaarzen bij de beste winkels.