Laura Bellariva schoenen en laarzen


Laura Bellariva schoenen zijn elegante en stijlvolle Italiaanse damesschoenen. Kwaliteit en een mooi design staan voorop bij Laura Bellariva schoenen en laarzen. Het zijn damesschoenen en dameslaarzen die met de beroemde Italiaanse passie en kwaliteit worden gemaakt. Italië staat op nummer één als het op stijlvolle damesschoenen aankomt.

Laura Bellariva maakt schoenen in diverse modellen. Onder andere sneakers, enkellaarsjes, sandalen, instappers en veterschoenen worden onder deze naam uitgebracht. Kijk maar bij de aanbiedingen van Laura Bellariva schoenen voor het aanbod. Alle schoenen en laarzen van dit merk zijn stijlvol en van hoge kwaliteit. Laura Bellariva is een echte specialist in stijlvolle modieuze damesschoenen.


Informatie Laura Bellariva schoenen

Het schoenmerk Laura Bellariva is in 1978 opgericht door Elio Schiavoni. Hij gebruikte voor zijn schoenen de naam Laura Bellariva. Waarschijnlijk omdat hij het mooi vond klinken, want Laura Bellariva is een fictief persoon.


Niet alle Laura Bellariva schoenen en laarzen zijn helaas in Nederland en België te koop, kijk voor het aanbod bij de bovengenoemde aanbiedingen. Deze brengen het totale aanbod aan Laura Bellariva schoenen bij alle belangrijke winkels in Nederland in kaart.

Zo weet je precies waar je Laura Bellariva schoenen kunt kopen en waar deze mooie damesschoenen goedkoop zijn.