Lurchi schoenen. Goede kinderschoenen

Lurchi schoenen zijn kinderschoenen die niet alleen gezond en verantwoord zijn, maar ook cool uitzien.

Lurchi schoenen beschikken over flexibele anti-slip zolen van hoge kwaliteit. Deze zolen gaan lang mee en geven veel veiligheid tijdens het rennen, klimmen en spelen.

Vallen hoort bij kinderen, maar je wilt het risico natuurlijk tot een minimum beperken. Lurchi schoenen helpen je daarbij.

Er zijn mooie Lurchi kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes in vele modellen. Kijk bij de aanbiedingen van Lurchi schoenen voor al deze schoenen en de laagste prijzen voor deze kinderschoenen bij de winkels in Nederland en België.


Informatie Lurchi schoenen

Lurchi heeft al vele generaties kinderen goede en mooie schoenen geboden. Het "gezicht" van het merk is de salamander Lurchi. In Duitsland (het thuisland van Lurchi kinderschoenen) is deze salamander ook bekend uit kinderboeken en strips. Lurchi is in Duitsland ee beroemdheid, je kunt hem wat dat betreft een beetje vergelijken met Flipje van De Betuwe.

Duitse schoenen zijn niet altijd hip om te zien, maar Lurchi schoenen zien er trendy en modern uit. Kinderen dragen ze dus graag, en dat is belangrijk bij kinderschoenen. En kinderen dragen Lurchi schoenen niet alleen graag omdat ze er goed uit zien, ook omdat ze fijn zitten. Deze kinderschoenen van hoge kwaliteit zijn van de beste materialen gemaakt, bijvoorbeeld van echt leer en andere goed ademende en waterdichte materialen. Met hun slimme voetbedden en hun geweldige pasvorm zitten Lurchi schoenen als gegoten en de eerder genoemde zolen geven veel veiligheid.

Kijk hierboven bij de aanbiedingen voor alle Lurchi schoenen en hun prijzen in Nederland en België.