Moschino schoenen. Unieke damesschoenen

Moschino schoenen zijn unieke damesschoenen die vaa gekenmerkt worden door veel kleur en originele designs. Deze Italiaanse damesschoenen zijn soms ware kunstwerken.


Moschino schoenen zijn ook echte designer schoenen. Goedkoop zijn de kleurrijke Moschino schoenen dan ook niet maar met deze schoenen koop je wel iets unieks.

Gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen van Moschino schoenen bij de grote schoenenwinkels. Op die manier kun je deze bijzondere damesschoenen toch tegen een redelijke prijs bemachtigen.


Informatie Moschino schoenen

Moschino is een Italiaans modehuis dat vooral bekend is om zijn schoenen, tassen en andere lederwaren. Het bedrijf is in 1983 opgericht door naamgever Franco Moschino. Zijn Moschino schoenen werden al snel bekend in de hele wereld door hun innovatieve, kleurrijke - soms excentrieke ontwerpen, maar ook de kritische houding van Franco Moschino ten opzichte van de modewereld maakte hem beroemd. Na Moschino's dood in 1994 (hij werd slechts 44 jaar oud) werd het bedrijf voortgezet door zijn assistente Rossella Jardini.In 2006 waren de ontwerpers van Moschino verantwoordelijk voor de outfits voor de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2006 in Turijn en ook onder andere Madonna, Katy Perry, Kylie Minogue en Lady Gaga traden op in creaties van dit innovatieve Italiaanse modemerk.

In de loop der jaren heeft Moschino overal ter wereld eigen winkels en shop-in-shops geopend. In Milaan hebben ze zelfs een eigen couture hotel, Maison Moschino.Moschino ontwerpt en maakt niet alleen schoenen, tassen en andere lederwaren, maar ook kleding, parfums, sieraden, brillen. smartphone-covers en veel meer. Alles met veel kleur en originele vondsten.

Kijk voor het aanbod van Moschino schoenen bij de bovengenoemde aanbiedingen.