De beste outdoor laarzen

De term outdoor laarzen klinkt misschien een beetje dubbelop, want laarzen draag je zelden binnenshuis, maar met outdoor laarzen bedoelen we laarzen die geschikt zijn voor de zwaarste weersomstandigheden en de zwaarste terreinen.


Kortom laarzen die tegen een stootje en spatje kunnen, en laarzen die je voeten onder alle omstandigheden warm en droog houden. Hier een overzicht van deze outdoor laarzen.

De meeste outdoor laarzen worden als snowboots verkocht. En denk nu niet meteen aan moonboots. Snowboots kunnen ook leren wandellaarzen zijn die tegen de zwaarste omstandigheden kunnen. Echte outdoorlaarzen!

Kijk bij de aanbiedingen van snowboots voor deze outdoor laarzen die bestand zijn tegen heel heel zware omstandigheden. Of bij de aanbiedingen van outdoorlaarzen voor alle soorten outdoorlaarzen, ook voor de zomer.

Hieronder enkele heel goede merken voor als je outdoor laarzen zoekt:

Dubarry outdoor laarzen
Dubarry laarzen zijn rubberen laarzen van de allerbeste kwaliteit. Dubarry komt uit Ierland (de officiële naam is Dubarry of Ireland) en daar weten ze wat nattigheid is! Dubarry laarzen houden je voeten perfect droog en zijn heel geschikt om grote afstanden mee te lopen. Dubarry laarzen worden vaak door jagers gebruikt, maar bijvoorbeeld ook door boswerkers.

Sorel outdoor laarzen
Sorel is een Canadees outdoor-merk dat volgens velen de beste outdoor schoenen maakt. En daar rekenen we ook de outdoor laarzen onder. Sorel maakt perfecte snowboots, wandellaarzen en winterlaarzen. Outdoor laarzen die alle omstandigheden aankunnen. Sorel outdoor laarzen zien er ook nog eens prachtig uit.

Lowa outdoor laarzen
Lowa is één van de belangrijkste en beste merken op het gebied van wandelschoenen en wandellaarzen. Dit Duitse merk maakt outdoor schoenen en outdoor laarzen voor ieder soort gebruiker. Voor mannen, voor vrouwen en voor kinderen. Voor zware bergtochten, voor tochten door de sneeuw, of gewoon voor lange wandelingen.

Travelin outdoor laarzen
Travelin is een Nederlands outdoor schoenenmerk dat heel betaalbare outdoorlaarzen maakt die ook nog eens heel goed van kwaliteit gemaakt zijn. Travelin laarzen zijn gemaakt van echt leer en andere natuurlijke materialen zoals wol voor de voering. Er is veel keuze uit modellen en kleuren, zowel voor dames als heren.

Grisport outdoor laarzen
Grisport is een grote Italiaanse fabrikant van wandelschoenen en bergschoenen. In hun collectie zitten ook mooie outdoor laarzen en wandellaarzen. Alle schoenen en laarzen van Grisport worden gemaakt van de nieuwste en beste materialen die er voor zorgen dat de outdoor laarzen en schoenen bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden.

Jilsen outdoor laarzen
Jilsen is een grote specialist in dameslaarzen. In hun collectie zitten vele soorten laarzen, en allemaal van hoge kwaliteit. Jilsen maakt dan ook heel goede outdoor laarzen voor dames. Zoals bij alle Jilsen laarzen zijn deze ook met brede schacht verkrijgbaar.

Salomon outdoor laarzen
Ook het grote outdoor merk Salomon kan natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht. Het Franse Salomon is één van de grootste fabrikant van outdoor schoenen. In hun assortiment bevinden zich ook heel mooie snowboots en outdoor laarzen. Salomon schoenen zijn bestand tegen de zwaarste, natste en gladste omstandigheden.

ZOO outdoor laarzen
ZOO is een echte specialist in outdoor laarzen. Helaas maken ze deze laarzen alleen voor dames. Het zijn namelijk mooie leren laarzen die door het toepassen van diverse vernieuwende technieken waterafstotend, vuilafstotend en geheel waterdicht zijn. De zolen zijn verwisselbaar.

Zie ook: Aanbiedingen van regenlaarzen
Foto: Dubarry outdoor laarzen