Pikolinos schoenen


Pikolinos schoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit uit Spanje. Pikolinos heeft naam gemaakt met zijn gevlochten leren sandalen en slippers maar tegenwoordig maken deze Spanjaarden alle soorten schoenen en laarzen voor dames en heren.


Maar de kwaliteit van Pikolinos schoenen is altijd gebleven. Pikolinos maakt kwalitatief uitstekende schoenen van soepel kalfsleer en materialen als lijm en kleurstof die uitsluitend van natuurlijke producten zijn gemaakt. En dat doen ze tegen heel mooie prijzen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Pikolinos schoenen bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels.


Kwaliteit en draagcomfort zijn voor Pikolinos belangrijker dan trends. Maar dat betekent niet dat Pikolinos schoenen niet aan de huidige mode-eisen voldoen, integendeel. Het zijn mooie tijdloze schoenen. Schoenen die je niet naar één of twee seizoenen hoeft weg te doen. 


Kijk boven bij de aanbiedingen van Pikolinos schoenen wat dit Spaanse schoenmerk je allemaal te bieden heeft. En maak daar kennis met de prachtige Pikolinos schoenen en laarzen die door de grote schoenenwinkels in Nederland worden aangeboden. Deze leveren meestal ook in België.