Regatta schoenen. Wandelschoenen en snowboots.


Regatta schoenen zijn wandelschoenen en outdoorschoenen van hoge kwaliteit. Regatta is een Brits outdoormerk dat in eigen land  marktleider is op het gebied van kwalitatief heel goede outdoorkleding. De Regatta schoenen vallen daar ook onder.


Er zijn Regatta schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. Het betreft wandelschoenen en andere outdoorschoenen zoals snowboots en trailrunning shoes. Ook biedt regatta een (zeer) beperkt assortiment laarzen. Kijk bij de aanbiedingen van Regatta schoenen wat voor schoenen van dit Britse merk er allemaal in Nederland te koop zijn.


Over Regatta outdoor kleding en schoenen

Regatta is in 1981 opgericht door een familiebedrijf dat daarvoor al zo'n 50 jaar ervaring had in het maken van waterdichte kleding. De Regatta outdoor kleding viel voor een groot deel ook in die categorie, maar Regatta breidde zijn assortiment uit met andere outdoor kleding en benodigdheden zoals wandelschoenen, snowboots en andere outdoor schoenen.Het zal je niet verwonderen dat Regatta schoenen heel goed tegen vocht en water bestand zijn. Maar ook op andere punten zoals grip, draagcomfort en stevigheid kunnen Regatta schoenen zich meten met de wandelschoenen van andere topmerken op het gebied van outdoorkleding en wandelschoenen. Naast Regatta wandelschoenen zijn er ook snowboots en laarzen van dit Britse outdoormerk.