Schoenen met de juiste schoenmaat vinden


De uitverkoop van schoenen is ideaal. De mooiste schoenen van de beste merken gaan met enorme kortingen de deur uit. Maar hoe verder de uitverkoop komt (en hoe lager de prijzen). Hoe lastiger wordt het om schoenen in de juiste maat te vinden. Gelukkig er er nu de Schoenmaatvinder!


De Schoenmaatvinder is een soort zoekmachine die je alle schoenen van een bepaalde maat geeft. Daarbij maakt het niet uit bij welke (online) schoenenwinkel deze schoenen te vinden zijn. Alle belangrijke schoenwinkels worden door de Schoenmaatvinder doorzocht.

Als de nieuwe collecties schoenen in de winkel liggen is het niet moeilijk om schoenen van de juiste maat te vinden. Maar veel mensen wachten de de uitverkoop af, en dan liefst een latere fase in de uitverkoop, om heel goedkoop schoenen te scoren. Hoe verder de uitverkoop vordert, hoe goedkoper de schoenen worden. Maar helaas wordt het aanbod ook steeds schaarser. Vooral schoenen in gangbare maten zijn naatmate de opruiming vordert steeds moeilijker te vinden.


Met de Schoenmaatvinder heb je dat probleem niet. Je kiest voor een schoenmaat, een geslacht en eventueel een soort en je krijg een (op prijs gesorteerd) overzicht van alle beschikbare schoenen. Zo kun je precies zien welke schoenen er in jouw maat beschikbaar zijn, ongeacht de winkel. Dat scheelt heel veel zoekwerk, je hoeft niet alle winkels af, en heel veel teleurstellingen. Je wordt immers ook niet geconfronteerd met schoenen die toch niet in jouw schoenmaat te koop zijn.