Stokton schoenen. Modieuze sneakers en instappers.

Stokton is een Italiaans merk schoenen dat prachtige casual schoenen maakt. De meeste Stokton schoenen zijn sneakers, maar ze maken ook andere vrijetijdsschoenen zoals instappers.


Stokton schoenen zijn er voor zowel dames als heren. In beide gevallen zijn het smaakvolle en modieuze Italiaanse sneakers.

Stokton schoenen zijn gemaakt van mooie materialen als suède en echt leer. De zool is uitneembaar en de schoenen zijn tot in de kleinste details zorgvuldig afgewerkt. Het zijn prachtige sneakers en andere casual schoenen van hoge kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van Stokton schoenen wat deze smaakvolle damesschoenen en herenschoenen bij de belangrijkste winkels in Nederland kosten.


Informatie Stokton schoenen

Stokton is in 1978 in Toscane opgericht. Ze begonnen met de productie van mocassins voor heren, later kwamen daar ook damesmocassins bij. In 2010 werd het aanbod uitgebreid met ballerina's, maar vandaag de dag wordt de collectie Stokton schoenen door sneakers gedomineerd.

Dit zijn echte Italiaanse sneakers. Met andere woorden, geen standaard gympen, maar modieuze casual schoenen. Smaakvol en stijlvol.