Ted Baker schoenen

Ted Baker is een Brits modebedrijf dat luxe kleding en luxe schoenen maakt. Ted Baker schoenen worden via eigen winkels van het merk verkocht, maar in Nederland en België ook online en bij een aantal bekende winkelketens.


Ted Baker schoenen zijn luxe schoenen van prima kwaliteit. Het betreft zowel herenschoenen als damesschoenen. De stijl is soms heel klassiek, maar soms ook modern en origineel.

Diverse bekende schoenenwinkels verkopen Ted Baker schoenen. Kijk bij de aanbiedingen van Ted Baker schoenen waar je de schoenen van dit Britse schoenmerk kan kopen en wat deze in Nederland en België kosten.


Informatie Ted Baker

Ted Baker is in 1988 is Glasgow opgericht. De naam van de oprichter was overigens geen Ted Baker maar Ray Kelvin. Het bedrijf begon met een winkel in Glasgow en al snel volgde er winkels in Manchester, Plymouth, Londen (Covent Garden en Soho), Nothingham en Leeds. Later zouden er nog veel meer winkels volgen. Ted Baker heeft meer dan 8.000 mensen in dienst en heeft een jaaromzet van meer dan 320 miljoen Britse Ponden.


Ted Baker begon met herenkleding, en vanaf 1995 maken ze ook hun eigen damesmode. Op schoenengebied maken ze zo'n beetje alles op het gebied van herenschoenen en damesschoenen. Deze Ted Baker schoenen worden via de eigen winkels verkocht, maar in Nederland en België ook via een groot aantal andere winkels die ze Ted Baker Trustees noemen. Dit zijn zowel online winkels als bekende ketens van schoenenwinkels. Het merk heeft eigen winkels en andere verkooppunten in de hele wereld. In Europa, maar ook in de VS (met een flagship store op New York City's Fifth Avenue), Azië, het Midden Oosten, China en Australië.


Hoewel Ted Baker in Glasgow is opgericht is het hoofdkantoor tegenwoordig in Londen te vinden en noemt het bedrijf zich Ted Baker London.