Tosca Blu schoenen en laarzen

Tosca Blu schoenen zijn modieuze damesschoenen en dameslaarzen van de bekende Italiaanse lederwarenfabrikant Minoronzoni. Tosca Blue schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit en heel mooi en modieus om te zien.


Enkellaarsjes, sandalen, pumps, slippers, sneakers, instappers de keuze aan Tosca Blu schoenen is groot en breed. De schoenfabrikant uit Italiƫ maakt alle soorten damesschoenen.

Aan modieuze Italiaanse schoenen van deze kwaliteit hangt natuurlijk een prijskaartje. Maar gelukkig worden Tosca Blu schoenen en laarzen vaak met interessante kortingen aangeboden door de grote online schoenenwinkels. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Tosca Blu schoenen voor alle modellen en prijzen.


Informatie Tosca Blu

De lederwarenfabrikant Minoronzoni is in 1978 opgericht door Giacomo Ronzoni. In 1998 begonnen ze met het label Tosca Blu. Onder deze naam worden er schoenen, riemen, tassen en andere lederwaren verkocht.  Tosca Blu laarzen en schoenen zijn heel modieuze damesschoenen en dameslaarzen en er worden heel hoge eisen aan de kwaleit gesteld. Natuurlijk maakt de lederwarenfabrikant gebruik van de beste soorten leer bij de fabricage van Tosca Blu schoenen.