Under Armour schoenen. Sportschoenen, hardloopschoenen, trainingsschoenen en basketbalschoenen.


Under Armour schoenen zijn sportschoenen van hoge kwaliteit. Under Armour maakt hardloopschoenen, trainingsschoenen, voetbalschoenen, indoorschoenen, slippers en basketbalschoenen. Dit zijn vooral sportschoenen voor heren, maar ook voor dames en kinderen.

Under Armour staat bekend om zijn (letterlijk en figuurlijk) kleurrijke sportschoenen. Het zijn sportschoenen van prima kwaliteit die goed betaalbaar zijn, vooral als je ze met korting kunt kopen. Kijk bij bij de aanbiedingen van Under Armour schoenen of bij de sportschoenen waar je deze schoenen goedkoop in Nederland en BelgiĆ« kunt kopen.


Informatie Under Armour schoenen

Under Armour is in 1996 opgericht door de Amerikaan Kevin Plank toen hij pas 23 jaar oud was. Hij begon in het souterrain van het huis van zijn oma met het maken van T-shirts, en later ook sportschoenen voor mannen. Deze Under Armour schoenen vielen op door hun kleurrijke design en in korte tijd groeide Under Armour uit tot een internationaal merk sportschoenen en sportkleding met een hoofdkantoor in Amerika en een Europees hoofdkantoor in Nederland. Dat laatste kantoor is te vinden in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Voor dat alles heeft Under Armour slechts 15 jaar nodig gehad.


Nog steeds zijn Under Armour schoenen heel kleurrijk, ook de herenschoenen. Naast sportschoenen als hardloopschoenen, voetbalschoenen, trainingsschoenen en basketbalschoenen maakt Under Armour tegenwoordig ook veel sportkleding als polo's, broeken, tops, sokken en underwear en sportaccessoires als tassen, caps, riemen en handschoenen. Kortom, in slechts 15 jaar is Under Armour uitgegroeid tot een volwassen internationaal sportmerk.