Veja schoenen. Milieuvriendelijke sneakers.


Veja schoenen zijn hippe sneakers die op een milieuvriendelijke manier gemaakt zijn van biologisch katoen, plantaardig gelooid leer en fair trade rubber. Met andere woorden Veja schoenen zijn ecologisch zeer verantwoorde schoenen. Er zijn Veja sneakers voor heren, dames en kinderen.

Nog niet zo lang geleden kwam je Veja schoenen in Nederland alleen tegen bij hippe schoenwinkels in Amsterdam, maar tegenwoordig kun je ze ook volop online bij de bekende grote online schoenenwinkels kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Veja schoenen van deze winkels.Veja is een Frans merk, maar de schoenen worden in Brazilië gemaakt volgens het Fair Trade principe. De mensen die de schoenen maken worden dus op een eerlijke manier betaald.

Informatie Veja schoenen

Als je "groene" schoenen draagt hoef je er niet onmodieus bij te lopen. Dat bewijzen de Veja schoenen. Dit zijn mooie eigentijdse sneakers om te zien. Smaakvol en sportief, en met een ruime keuze uit mooie hoge sneakers en lage sneakers voor dames, heren en kinderen. Ook de kwaliteit van Veja sneakers is goed.