Vans schoenen - Hip en sportief

Vans is een bijzonder sportief en hip schoenenmerk. Vans was aanvankelijk HET schoenenmerk voor de skateboard-, snowboard- en surf-scenes maar heeft de sprong naar het grote publiek gemaakt.


Vans levert tegenwoordig een breed assortiment aan schoenen met sneakers, gympen, ballerina's, instappers, slippers en teenslippers. Vans is vooral onder de jeugd bijzonder populair maar er zijn ook prachtige schoenen voor dames en heren in de Vans collectie.

De overeenkomst tussen al deze Vans schoenen is een mooie casual uitstraling en een goede kwaliteit, Ook zitten Vans schoenen bijzonder aangenaam. Het is niet voor niets dat ook kinderen graag Vans schoenen dragen.


En last but not least, Vans schoenen zijn niet heel goedkoop, maar wel heel betaalbaar vooral als er ergens een goede aanbieding is.Kijk hieronder maar wat de bekende en minder bekende schoenenwinkels allemaal aan Vans schoenen te bieden hebben.
Aanbiedingen van Vans schoenen.


Informatie Vans schoenen

Het Californische merk Vans werd in 1966 opgericht door de Amerikaanse Nederlander Paul Van Doren als The Van Doren Rubber Company. In tegenstelling tot andere fabrikanten leverde Vans zijn schoenen direct aan de gebruikers. Dat bleek een echte succesformule.

Daarnaast kreeg Vans in de jaren 70 een enorme klant in de vorm van het Amerikaanse leger. Bovendien werden Vans schoenen in die tijd ook populair bij de Amerikaanse skateboarders. Uit die skateboard-tijd stamt ook nog hun slogan "Off the wall".Deze skateboarders en andere hippe doelgroepen zoals surfers en skaters werden in de jaren daarna steeds belangrijker voor Vans. En via deze groepen werden de hippe coole Vans schoenen ook steeds populairder bij het grote publiek.


In het begin was Vans vooral bekend om zijn slip-ons (instappers) en sneakers, maar tegenwoordig maken ze ook andere schoenen, en heel veel streetwear kleding en accessoires.


Het merk Vans

Land: USA
Bestaat sinds:  1966
Maakt naast Vans schoenen ook: Kleding, tassen, petten en andere mode-accessoires

Veel gemaakte schrijffouten
Vens