Footnotes laarzen en damesschoenen

Footnotes is een Nederland schoenenmerk dat schoenen van hoge kwaliteit en met een vormgeving maakt. Alle Footnotes schoenen worden in een studio in Waalwijk ontworpen.


Footnotes maakt zijn schoenen en laarzen in drie breedtematen (D, G en H) zodat Footnotes schoenen bij iedereen comfortabel zitten. De schoenen en laarzen zijn beschikbaar in de maten 36 tot en met 44, waaronder ook halve maten. Het voetbed van de Footnotes is uitneembaar.

Waarom zijn Footnotes schoenen zo goed?

Er wordt gebruik gemaakt van fijne soepele leersoorten zoals kalfsleder en ingevette en gewaxte leersoorten. Het vormgeven van de leest gebeurt in de fabriek in Waalwijk met de hand.

Doordat iedere schoenleest zorgvuldig wordt gemodelleerd hebben deze altijd een perfecte pasvorm. Ook na intensief dragen hebben Footnotes schoenen nog dezelfde vorm en soepelheid.

Aanbiedingen van Footnotes schoenen


Tegenwoordig een jong en hip merk schoenen

In het verleden waren Footnotes schoenen vooral onder de wat oudere vrouwen populair, maar het merk heeft de laatste jaren een flinke verandering doorgemaakt. Footnotes schoenen en laarzen zijn veel moderner en modieuzer geworden, zonder dat dit ten koste is gegaan van de hoge kwaliteit en het draagcomfort van de schoenen en laarzen. Tegenwoordig zijn Footnotes schoenen dan ook onder modieuze jonge vrouwen populair.