G-Star schoenen en laarzen


G-Star RAW is een modemerk dat vooral bekend is om zijn jeans, maar ook op het gebied van schoenen en laarzen heeft G-Star een prachtig assortiment. G-Star schoenen en laarzen zijn er voor dames en heren. Aan kinderschoenen doet G-Star RAW niet.

G-Star schoenen en laarzen hebben een heel eigen stijl. Deze wordt gekenmerkt door het gebruik van stoere ruwe materialen. Leer, suède en canvas kom je veel tegen bij G-Star RAW schoenen. De stijl is meestal sportief en een tikkeltje stoer. Over het algemeen zijn G-Star schoenen echte casual schoenen.


Veel schoenenwinkels in Nederland bieden G-Star RAW schoenen aan. Bekende schoenwinkels ook zoals Nelson, Schuurman, Omoda, Ziengs, Van Arendonk, Spartoo, Nolten en Van den Assem. Kijk bij hun aanbiedingen van G-Star schoenen waar je de G-Stars nu goedkoop kunt kopen.

Series G-Star RAW schoenen

De G-Star schoenen en laarzen zijn door de fabrikant in drie series onderverdeeld: G-Star Sport, G-Star Military en G-Star Utility. Men maakt schoenen voor zowel vrouwen als mannen. Het G-Star RAW assortiment omvat alle soorten schoenen en laarzen zoals ballerina's, sneakers, veterschoenen, pumps, sandalen, instap-schoenen, lange laarzen, korte laarzen en halflange laarzen,

Hieronder enkele series G-Star schoenen en laarzen:

G-Star Sport
De G-Star Sport serie bestaat uit sneakers en gympen die er niet alleen sportief uitzien, maar die ook een urban uitstraling hebben.

G-Star Military
De G-Star Military laarzen zijn populair bij moderne stoere vrouwen vanwege hun ruige uiterlijk dat is opgesierd met luxe details als riempjes en gespjes.

G-Star Utility
G-Star Utility is een serie meer traditionele schoenen met hakken. Ook deze G-Star schoenen zijn voorzien van stoere ruwe details.

Informatie G-Star schoenen

G-Star is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam, maar men is inmiddels actief in bijna 70 landen met eigen vestigingen in 17 landen waaronder een kleine 100 G-Star winkels.

G-Star werd in 1989 in Amsterdam opgericht als Gap-Star en richtte zich in eerste instantie op Nederland en België. Omdat er al een modemerk The Gap bestaat werd de naam aangepast toen G-Star internationaal hing opereren. Vanaf dat moment werd de naam G-Star gebruikt.