Loints schoenen en laarzen


Loints damesschoenen en dameslaarzen staan vooral bekend om hun geweldige pasvorm, maar het zijn ook moderne schoenen en laarzen die er geweldig uitzien.


Het Brabantse Waalwijk is een internationale hoofdstad in de schoenenwereld. Maar de schoenenhemel stopt niet bij de grenzen van Waalwijk. In het nabij gelegen Kaatsheuvel bevindt zich de thuisbasis van Loints, een internationeel bekende en erkende schoenenfabrikant.

In 1918 begon C.Klijsen in Kaatsheuvel een schoenenfabriekje. In de vele jaren die daarop volgde groeinde dit fabriekje uit tot de producent van het internationaal veelgeroemde merk Loints. Een internationaal aandoende naam, heel passend. Maar het leuke is dat de naam is afgeleid van het riviertje De Loint dat door Waalwijk stroomt.

Decenia lang was Loints vooral nationaal actief maar vanaf de jaren 90, toen de vierde generatie Klijsens het voor het zeggen kreeg, sloeg het merk zijn kwaliteit-vleugels internationaal uit.

Loints staan bekend om hun geweldige pasvorm en hun ontwerp dat zowel eenvoudig als bijzonder is.

Loints maakt damesschoenen en dameslaarzen zoals ballerina's, instap schoenen, pumps, sandalen en (vooral korte) laarzen. Kijk in het overzicht hier boven voor alle modellen en laagste prijzen.