Santoni schoenen

Publiceer een vraag of opmerking
Santoni is een Italiaans modemwerk dat luxe schoenen en andere lederen producten zoals riemen en tassen verkoopt.


Santoni schoenen zijn zeer exclusieve schoenen. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in een schoenfabriek die werk biedt aan zo'n 20 vakmensen. 

Santoni maakt voornamelijk herenschoenen, maar er is ook een beperkt maar zeer mooi assortiment aan damesschoenen en dameslaarzen. Het assortiment herenschoenen is opvallend groot voor zo'n exclusief merk. Santoni-fans kunnen voor alle soorten schoenen bij hun favoriete merk schoenen terecht. Santoni heeft voor heren onder meer booties, sneakers, schoenen met gesp, veterschoenen, mocassins, laarzen, instappers en halfhoge schoenen.


Santoni schoenen revisie
Mocht een paar Santoni schoenen beschadigd raken, dan kunnen ze altijd in de fabriek weer handmatig gereviseerd worden. Op de leest worden de schoenen gereinigd en weer in een perfecte staat gebracht. Bij een beschadiging aan zolen of hallen wordt het complete onderwerk van de schoen vervangen. Alleen zo kan Santoni de oorspronkelijke kwaliteit weer terughalen.

Exclusieve schoenen
Het schoenenmerk Santoni is in 1975 opgericht door de Italiaanse echtpaar Andrea en Rosa Santoni. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door hun zoon Giuseppe Santoni. Oprichter Andrea Santoni zou nog steeds met een vergrootglas en zijn ervaren handen persoonlijk al het leer voor de schoenen selecteren.

Na de productie gaan beide schoenen los van elkaar in een zachte doek voor ze in de doos worden gepakt. Ieder paar schoenen krijgt na een nauwkeurige inspectie een certificaat mee dat persoonlijk door Andrea Santoni is getekend.

0 reacties:

Een reactie posten