Van Lier schoenen

Van Lier is een Nederlands schoenenmerk dat luxe hoogwaardige herenschoenen maakt. Deze schoenen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer. Deze ambachtelijke werkwijze geeft het leer een eigenzinnig karakter.


Van Lier schoenen laten de drager er goed gekleed maar ook modern uitzien. In Van Lier herenschoenen vind je de hedendaagse trends terug zonder dat de stijl van de schoenen geweld wordt aangedaan.

Van Lier schoenen zijn modern klassiek. Ideaal voor mannen die stijlvol voor de dag willen komen. Van Lier schoenen zijn netjes, maar door het plantaardig looien zijn ze niet perfect. Juist deze door de natuurlijk werkwijze ontstane onvolmaaktheden als huidplooien en littekens geven de nette schoenen de stoere details die de kracht zijn van het schoenmerk Van Lier.

Het assortiment Van Lier schoenen omvat vooral veterschoenen en instappers. Ook hoge schoenen / enkelboots en meer sportieve moderne sneakers maken deel uit van het Van Lier assortiment. Heel kenmerkend voor het schoenmerk Van Lier zijn de bekende gaatjes in de luxe herenschoenen. Deze gaatjes kom je lang niet meer bij alle Van Lier schoenen tegen, maar de gaatjesmodellen zitten nog steeds in het assortiment.