Braend schoenen. Stijlvolle herenschoenen.

Braend (officieel B.R.A.E.N.D.) zijn prachtige Italiaanse laarzen en schoenen uit Portugal. Braend schoenen en laarzen zijn net en stoer tegelijk.


Hoewel de herenschoenen is Portugal worden gemaakt zijn ze van Italiaans design en gemaakt van de mooiste Italiaanse leersoorten.

Ook de kwaliteit van Braend schoenen voldoet aan de hoge eisen die de Italiaanse schoenmerken aan hun producten stellen. Braend maakt schoenen van een bijzonder hoge kwaliteit die tegen heel scherpe prijzen worden aangeboden.
Braend schoenen hebben een stoer leren uiterlijk, maar zijn ook heel goed te dragen bij gelegenheden waarbij nette schoenen vereist zijn. Daarbij heb je de keuze uit tal van modellen herenschoenen en laarzen met de nadruk op korte laarzen (enkellaarzen) en veterschoenen.

Italiaanse stijl
B.R.A.E.N.D. is nog een vrij jong merk schoenen. Het is begin deze eeuw opgericht, maar in korte tijd is Braend uitgegroeid tot een internationaal bekend schoenmerk. Je kunt Braend schoenen herkennen aan hun blauwe voering die kenmerkend is voor dit Portugeese merk. Zoals al aangegeven hebben Braend schoenen een duidelijk Italiaans tintje. Ze worden ontworpen door een Italiaanse designer en worden gemaakt van het beste Italiaanse leer.