Giga schoenen en laarzen voor meisjes en jongens

Giga schoenen zijn Nederlandse kinderschoenen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn stoere Giga schoenen en laarzen voor jongens en modieuze en trendy Giga meisjesschoenen en meisjeslaarzen.


Giga schoenen zien er trendy uit maar kunnen tegen een stootje, wat handig is bij het spelen, en hebben een geweldige pasvorm.

Zo zijn de meisjesschoenen van Giga echt voor Nederlandse meisjesvoeten gemaakt. Die zijn dunner, smaller maar ook langer dan de gemiddelde buitenlandse meisjesvoeten. En ook de stijl van de schoenen is aangepast aan de Nederlandse smaak. Heel belangrijk voor kleine dametjes.

Bij de Giga meisjesschoenen vind je veel hippe en trendy details zoals de stiksels en de gespen. Voor meisjes biedt Giga gigaveel soorten schoenen zoals laarsjes, sandalen, ballerina's. mocassins en sneakers.

Voor jongens zijn de Giga schoenen sportief en gigastoer. Met leuke prints op de zolen die leuke voetafdrukken achterlaten waar je loopt. Maar wat de jongens niet kunnen zien is de stootrand aan de binnenkant van de schoen. Deze zorgt er voor dat de schoenen een extra stootje kunnen verdragen.