Marco Tozzi schoenen en laarzen

Marco Tozzi schoenen zijn lekkere allround schoenen. Deze damesschoenen kun je bij elke gelegenheid dragen.


Een avondje stappen, een familiebezoek, even shoppen in de stad, Marco Tozzi schoenen zijn er geschikt voor.

En dan te bedenken dat Marco Tozzi ook nog eens heel verschillende schoenen in het assortiment heeft. Van klassieke pumps tot stoere dameslaarzen en van sandalen tot korte laarsjes en cowwboylaarzen voor dames.
Populair in Nederland zijn de Marco Tozzi enkellaarzen met een kunstbont rand en met een sleerand. En natuurlijk vinden de Marco Tozzi pumps en sandalen gretig aftrek. Dit zijn prachtige stijlvolle damesschoenen.


Informatie Marco Tozzi

Marco Tozzi klinkt heel Italiaans, en Marco Tozzi schoenen hebben ook de stijlvolle elegantie die Italiaanse damesschoenen kenmerkt. Toch hebben we hier niet te maken met een Italiaans merk schoenen. Ondanks de Italiaanse naam en de Italiaanse stijl komen Marco Tozzi schoenen uit Duitsland. Het betreft een dochterbedrijf van de Wortmann groep uit het Duitse Detmold. Deze schoenfabrikant is ook verantwoordelijk voor de schoenmerken Tamaris, s.Oliver, Caprice, Jana en AntiShokk, en daarmee één van de grootste schoenfabrikanten van Europa.Marco Tozzi voor heren

Het lijkt vloeken in de kerk, maar sinds kort maakt Marco Tozzi ook op bescheiden schaal herenschoenen. In eerste instantie gaat dit om outdoor-sandalen.