Buffalo schoenen en laarzen


Buffalo is een allround merk damesschoenen. Voor veel verschillende soorten modellen dameschoenen en dameslaarzen kun je bij Buffalo terecht.  De keuze uit Buffalo schoenen is bijzonder groot. Als dame kun je kiezen uit tientallen verschillende laarzen, sandalen, pumps en andere damesschoenen.

Buffalo schoenen zijn prachtig van design en bijzonder vrouwelijk om te zien. Elegant en stijlvol zijn termen die zeker op Buffalo schoenen van toepassing zijn. Buffalo weet altijd weer een extra vleugje glamour aan de schoenen en laarzen toe te voegen.


Helaas zijn Buffalo schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland en BelgiĆ« maar dun gezaaid. Maar gelukkig is er tegenwoordig internet, en kunnen we via de grote internationale online schoenenwinkels als Zalando en Spartoo kennis maken met al die mooie Buffalo schoenen en laarzen. Kijk maar eens bij hun aanbiedingen van Buffalo schoenen.Een eigenzinnig merk schoenen voor vrouwen

Buffalo is van oorsprong een Brits merk schoenen uit Londen, maar tegenwoordig is het in Duitsland gevestigd. Buffalo is niet bang om te experimenteren en om extravagante tintjes aan de schoenen toe te voegen. Buffalo is ooit begonnen als alternatief schoenmerk voor skaters en eigenzinnige jonge vrouwen. Dat eigenwijze vind je nog steeds terug bij veel Buffelo schoenen en laarzen maar hun collectie is in de loop der tijd veel breder geworden.Heel bekende Buffalo schoenen zijn de 10 centimeter hoge platformschoenen die onder andere door de Spice Girls werden gedragen. Buffalo maakte zelfs platformschoenen met zolen van 20 centimeter hoog. Naast schoenen en laarzen maakt Buffalo ook kleding en mode-accessoires.Buffalo schoenen spreken tegenwoordig een veel bredere doelgroep aan, maar zijn nog steeds zeer populair bij zelfstandige eigenzinnige vrouwen met een voorliefde voor mode. Kijk maar eens bij de eerder genoemde aanbiedingen wat voor mooie Buffalo laarzen en schoenen er allemaal te koop zijn.