The North Face snowboots, schoenen en laarzen

The North Face is een sportmerk dat een breed assortiment sportkleding en schoenen op de markt brengt. Vooral wintersporten zijn belangrijk voor The North Face.


Op het gebied van schoenen en laarzen biedt The North Face ook veel keuze. Met de nadruk op stoere en sportieve schoenen.


The North Face snowboots
Zoals het een sportief wintersportmerk betaamt heeft The North Face heel mooie snowboots in het assortiment. Mooie winterlaarzen voor mannen, vrouwen en kinderen. Stoere leren snowboots maar ook hippe synthetische moonboots met een bontrand en trendy kleuren.

Wandelschoenen en sneakers
Een ander belangrijk model schoen bij The North Face zijn de wandelschoenen. Het sportieve outdoor merk maakt stevige wandelschoenen die je voeten beschermen en droog houden tijdens lange wandeltochten. En sportschoenen en sneakers zijn natuurlijk ook belangrijke schoenen voor The North Face.


Andere schoenen
Maar The North Face maakt ook schoenen die je niet bij dit merk zou verwachten zoals slippers, muilen en nette stadsschoenen.

Kortom The North Face is ook als schoenenmerk een veelzijdige aanbieder met schoenen, laarzen en snowboots van hoge kwaliteit.