Rockport schoenen

Het schoenmerk Rockport is onderdeel van het Reebok concern. De sportieve genen van Reebok zijn dan ook in veel Rockport schoenen terug te vinden.


Maar Rockport schoenen kunnen ook heel elegant en representatief zijn. Rockport maakt schoenen en laarzen voor mannen en vrouwen.

Rockport is ook een vernieuwend merk. Vooral op technisch gebied loopt Rockport voorop. Zo worden geavanceerde technieken van sportschoenen van topsporters door Rockport ook in stadsschoenen verwerkt.

Rockport herenschoenen
Rockport maakt zowel herenschoenen als damesschoenen. De Rockport herenschoenen zijn veelal gelijktijdig casual en netjes. Ze zitten heerlijk comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm. Voor heren maakt Rockport ondermeer veterschoenen, instappers, snowboots en laarzen.

Rockport damesschoenen
Het assortiment damesschoenen van Rockport is nog groter en breder. Het zijn modieuze schoenen, zowel netjes als sportief en daardoor draagbaar op alle gelegenheden. Het assortiment Rockport damesschoenen omvat ondermeer  pumps, sandalen, enkellaarzen, hoge laarzen, snowboots, ballerina's, sandalen en slippers. Veel keuze dus, uit prachtige Rockport schoenen.