Rockport schoenen (het nette schoenen label van Reebok)


Het schoenmerk Rockport is onderdeel van het Reebok concern. De sportieve genen van Reebok zijn dan ook in veel Rockport schoenen terug te vinden. Maar Rockport schoenen zijn vaak ook heel elegant en representatief. Rockport maakt schoenen en laarzen voor zowel mannen als vrouwen.


Hier koop je voordelig Rockport schoenen

Hieronder hebben we de schoenenwinkels verzameld waar je het beste Rockport schoenen kunt kopen. Deze online winkels bieden het beste assortiment Rockport schoenen en laarsjes tegen de laagste prijzen.

Nette schoenen met Reebok techniek

Rockport is ook een vernieuwend merk. Vooral op technisch gebied loopt Rockport voorop. Zo worden geavanceerde technieken van sportschoenen van topsporters door Rockport ook in stadsschoenen verwerkt.


Rockport schoenen heren

Rockport maakt zowel herenschoenen als damesschoenen. De Rockport herenschoenen zijn veelal gelijktijdig casual en netjes. Ze zitten heerlijk comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm.


Een groot deel van de collectie Rockport schoenen voor heren bestaat uit sneakers en geklede schoenen. In de laatste categorie vallen naast nette veterschoenen ook veel stijlvolle instappers. Daarnaast worden er onder het Rockport label een beperkt aantal sandalen en herenlaarsjes uitgebracht.


Het verschil in stijl tussen de Rockport schoenen en de schoenen van moederbedrijf Reebok is duidelijk te zien. Waar Reebok sportschoenen en sportsneakers maakt zijn de Rockport schoenen echte stadsschoenen. Reeboks zal je niet snel onder je zakelijke outfit aantrekken, maar Rockport schoenen zijn juist heel geschikt voor zakelijk gebruik.

Rockport schoenen dames

Het assortiment damesschoenen van Rockport kent minder modellen dan de herencollectie. De collectie Rockport schoenen voor dames bestaat grotendeels uit pumps en sandalen aangevuld met laarsjes en sneakers. Ook hier is het verschil met de Reebok schoenen duidelijk zichtbaar. Ook de Rockport damesschoenen zijn veel gekleder om te zien, maar het sportieve loopcomfort is duidelijk merkbaar.


Kijk voor al deze mooie Rockport schoenen bij de bovenaan genoemde aanbevolen webshops.