De beste rubberen regenlaarzen

Regenlaarzen beschermen je tegen natte voeten, maar regenlaarzen kunnen er ook stoer en mooi uitzien. Zelfs rubberen laarzen!


Wij kijken hier naar enkele goede merken die mooie en goede regenlaarzen in hun assortiment hebben.
Klik op de merknaam voor meer informatie over het merk en hun regenlaarzen. Wil je meteen kijken wat er aan regenlaarzen goedkoop te koop is? Kijk dan bij de aanbiedingen van regenlaarzen bij de belangrijkste winkels.

Aigle
Aigle is een Frans merk schoenen dat min of meer is gespecialiseerd in rubberen regenlaarzen. Aigle regenlaarzen zijn opvallend modieus en zitten bovendien heel comfortabel.

BeOnly
Be Only maakt regenlaarzen voor dames en kinderen. Het zijn mooie hippe laarzen van rubber met vrolijke designs.

Bergstein
Bergstein maakt naast snowboots rubberen regenlaarzen. Hiervoor gebruikt Bergstein natuurrubber dat heel soepel om de voeten zit. Bergstein is het toonaangevende merk laarzen voor kinderen.

Colors of California
In het brede assortiment van Colors of California zitten ook diverse mooie hippe rubberen regenlaarzen voor dames.


Diesel
Diesel is een stoer merk voor schoenen en laarzen. Hun regenlaarzen passen helemaal in hun stoere stijl. Diesel heeft regenlaarzen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Hunter
Hunter is een bijzonder hip en trendy merk rubberen laarzen voor vrouwen en meisjes.

Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen maakt moderne hippe laarzen die ook heel goed als snowboot te gebruiken zijn. Rubberen laarzen van zeer hoge kwaliteit.

Meduse
Heel bijzonder: Hippe enkellaarsjes voor dames, maar dan van rubber. Modieuze rubberen regenlaarzen voor wie er ook in de regen mooi bij wil lopen, maar toch droge voeten wil houden.

Le Chameau
Handgemaakt van 100% natuurlijk rubber. Le Chameau laarzen zijn al bijna een eeuw lang de top onder de laarzen. Ze werden vroeger vooral door jagers gebruikt maar tegenwoordig zijn deze rubberen laarzen zeer gewild bij iedereen die regenlaarzen van de hoogste kwaliteit zoekt.

Tatoosh
Tatoosh is eveneens een merk van hippe trendy schoenen en laarzen. In het assortiment van Tatoosh zitten ook veel mooie rubberen laarzen.


Timberland
Het Amerikaanse Timberland maakt regenlaarzen van een hoog niveau met heel veel kwaliteit. Als specialist in outdoor schoenen en laarzen maken ze een prachtig product.

Zie ook: Aanbiedingen van regenlaarzen