Supra schoenen en sneakers

Supra is een Amerikaans merk schoenen dat uit de skatewereld stamt. In Amerika is Supra één van de meest populaire streetwear schoenmerken.De hedendaagse Supra schoenen kun je het best omschrijven als sneakers. Maar dan wel heel hippe sneakers. Streetwise!

Voor wie sportieve en heel erg hippe Amerikaanse schoenen zoekt is Supra zeker een schoenenmerk om naar te kijken. Het merk schoenen uit Californië combineert extreme sporten met luxe, sportiviteit en draagcomfort. Hippe, trendy, sportieve schoenen die heerlijk zitten. Dat zijn Supra schoenen uit Amerika.


De geschiedenis van Supra schoenen begint in 2005 toen de Amerikaanse skater Angel Cabada besloot om naast de kleding die hij met zijn bedrijf TSA maakte ook schoenen te gaan produceren. Dat waren de Supra Skytops, trendy sneakers die een groot succes werden. Steeds meer skaters, maar ook steeds meer beroemdheden gingen de Supra sneakers dragen. 
Tegenwoordig is Supra een belangrijke internationale producent van sneakers. Supra sneakers heb je in vele modellen, als lage sneakers, maar ook als hoge sneakers die je ook gerust als booties zal kunnen omschrijven.