Colors of California schoenen en laarzen

Colors of California is een merk damesschoenen met een breed maar eigenzinnig assortiment. Ze hebben naam gemaakt met heel verschillende soorten schoenen. Zo staan ze bekend om hun vrolijke luchtige zomerschoenen maar ook om hun rubberen regenlaarzen.


Colors of California haalt zijn inspiratie vooral uit schoenen uit gebieden als India, het Midden Oosten en Zuid-Amerika.

Wat dat betreft heeft Colors of California een merkwaardige naam. De inspiratie komt uit exotische landen en het merk schoenen stamt uit Italië.


Als kenmerk van Colors of California kun je de vrolijke stijl, vrolijke patronen en vrolijke kleuren van veel van hun schoenen noemen. Soms pure flower power. Maar met name de dameslaarzen van Colors of California zijn vaak helemaal niet zo kleurig. In deze collectie vind je juist veel zwarte modellen.

De schoenen en laarzen zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Rubber, textiel, leer en schuimplastic zijn materialen die allemaal veelvuldig terugkomen bij de schoenen en laarzen van Colors of California. Veel van de schoenen en laarzen bevatten opvallende details.

Kijk in het eerder genoemde overzicht met aanbiedingen om een idee te krijgen van het brede assortiment aan Colors of California schoenen en laarzen.