Naturino schoenen (kinderschoenen)

Naturino is een Italiaans merk kinderschoenen, dat bekend staat om zijn gezonde kinderschoenen. Vooral de Naturino sandalen en Naturino sneakers zijn bekend, maar het assortiment schoenen en kinderlaarzen is breder.


Naturino is een merk schoenen dat veel aandacht heeft voor onderzoek en nieuwe ontwikkelingen. Bij het ontwerpen van de schoenen wordt samengewerkt met voetspecialisten om zo te komen tot optimaal gezonde kinderschoenen.

Maar ga nu niet denken dat Naturino schoenen saaie gezondheidsschoenen zijn. Nee, het zijn moderne schoenen voor kinderen zoals hippe zomerse sandalen, sportieve sneakers, hippe ballerina's mooie kinderlaarzen en andere kinderschoenen. Schoenen met een mooi Italiaans design.

Al deze Naturino schoenen en laarzen zijn heel goed voor de kindervoet, met een comfortabele binnenzool die een resultaat is van het vele research dat Naturino doet naar de ontwikkeling van de ideale kinderschoen.

Falcotto by Naturino babyschoenen

Naturino maakt kinderschoenen voor meisjes en jongens van alle leeftijden. Voor de kleine kinderen van 9 tot 18 maanden hebben ze daarnaast een apart label, Falcotto. Onder deze naam verkoopt Naturino babyschoenen die helemaal geoptimaliseerd zijn voor kleintjes die hun eerste stapjes gaan maken. De ideale babyschoenen voor kinderen van 9 maanden tot anderhalf jaar.