Softclox schoenen. Veel draagcomfort dankzij een houten zool.

Softclox schoenen maakt diverse soorten damesschoenen waaronder natuurlijk de zachte clogs waaraan het merk zijn naam te danken heeft. Maar het aanbod gaat veel verder.


Kenmerkend voor Softclox schoenen zijn de ideale mix van een vrolijke uitstraling met een geweldige pasvorm, een hoge kwaliteit , het opvallende design van de schoenen, maar vooral de scharnierende houten zool die voor veel draagcomfort zorgt.

Softclox schoenen zijn in Nederland online te koop bij diverse online schoenenwinkels. Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Softclox schoenen.

Softclox schoenen lopen zeer comfortabel door de sterke houten zool die beschikt over een elastische inzet. Deze houten zool maakt de schoenen niet alleen onverwoestbaar maar zorgt door de werking van het hout er ook voor dat de schoen zich aanpast aan iedere temperatuur. Deze zool is gemaakt van puur elzenhout.

Andere factoren die bijdragen aan het hoge draagcomfort van Softclox schoenen is het zachte anatomisch gevormde voetbed en de gebogen zool van de schoen. In deze zool zit een scharnier dat meebeweegt met het lopen. Deze scharnierende zool is het grote geheim van het draagcomfort van Softclox schoenen.

Het aanbod van Softclox bestaat vooral uit zomerschoenen, sandalen, slippers, muiltjes en clogs, maar ook uit booties, moonboots, enkellaarzen, veterlaarzen en halfhoge laarzen. Al deze modellen schoenen hebben de kwaliteit, uitstraling en kenmerken van Softclox schoenen.