K-Swiss sneakers en sportieve schoenen

De K-Swiss schoenen zijn voor oorsprong tennisschoenen, maar tegenwoordig maakt K-Swiss naast sportschoenen ook heel veel sneakers. Deze K-Swiss sneakers zijn sportieve  casual schoenen voor dagelijks gebruik. Maar de tennis-achtergrond is nog steeds te zien bij deze sneakers.


K-Swiss heeft naast sneakers ook andere sportieve schoenen in het assortiment zoals wandelschoenen en hardloopschoenen. Ook deze K-Swiss schoenen zien er heel sportief en mooi uit.

De kwaliteit van alle K-Swiss schoenen is uitstekend, en dat terwijl ze heel betaalbaar zijn. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van K-Swiss schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels. Het zijn sterke sneakers en schoenen die tegen een stootje kunnen. En K-Swiss schoenen zijn schoenen en die heel comfortabel zitten. Er zijn K-Swiss sneakers voor heren, dames en kinderen.

En dan zijn er natuurlijk de veelgeroemde K-Swiss tennisschoenen die je kunt kopen in de beste winkels om tennisschoenen te kopen. Daar koop je de K-Swiss tennisschoenen tegen de laagste prijs.

Informatie K-Swiss schoenen

Het merk schoenen K-Swiss werd in 1966 opgericht door twee sportende broers, Ernie en Kunst Brunner. De Brunners waren echter geen tennissers, zoals je zou verwachten, maar twee beroemde Zwitserse skiërs. Er is wel meer onlogisch aan K-Swiss schoenen. Deze sneakers en schoenen komen namelijk niet uit Zwitserland maar uit de Verenigde Staten (Los Angeles).


Pas toen de Zwitserse broers in Amerika gingen wonen gingen ze namelijk actief de tennissport beoefenen. Perfectionisten als ze waren ontwierpen ze al snel hun ideale tennisschoen. Deze leren tennisschoen werd de meest populaire tennisschoen in Amerika.


Later ging het merk schoenen K-Swiss zich steeds meer richten op sneakers. Elementen uit de ski-sport en skischoenen gingen daarmee steeds meer deel uitmaken van het design van de K-Swiss sneakers., die continue verbeterd en ontwikkeld werden.

K-Swiss sneakers zijn sneakers van een zeer hoge kwaliteit die gebruikt kunnen worden als outdoorschoen, als sportschoen en als schoen voor dagelijks gebruik. En er zijn niet veel schoenmerken die dat na kunnen zeggen.


Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen van K-Swiss schoenen voor de mooiste K-Swiss sneakers en andere schoenen tegen de laagste prijs bij de schoenenwinkels in Nederland.