Sebago schoenen

Sebago schoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit uit het Amerikaanse New England. Er is een ruime keuze uit Sebago schoenen voor dames en heren in vele stijlen en modellen. Veel casual schoenen, maar bijvoorbeeld ook nette schoenen voor onder een zakelijke kleding.Sebago schoenen zijn schoenen van een bijzonder hoge kwaliteit die met de hand worden genaaid. Ambachtelijke schoenen, en dat merk je!


Sebago schoenen staan bekend om hun geweldige pasvorm en hun heerlijke draagcomfort. Kwaliteit heeft zijn prijs, dus goedkope schoenen zijn Sebago schoenen en laarzen helaas niet. Maar gelukkig kun je regelmatig Sebago schoenen met korting kopen. Kijk hier voor aanbiedingen van Sebago schoenen bij de bekende schoenenwinkels in Nederland en BelgiĆ«.

Sportief maar gekleed

De meest bekende modelen van dit merk zijn de Sebago Boat, de Sabago Sail en de Sebago Dockside series. Dit zijn sportieve en casual schoenen die helemaal aansluiten bij de stijl en reputatie van het modemerk. Sebago schoenen zijn bijvoorbeeld bij watersporters heel geliefd. Sebago is een sponsor van zeilevenementen en heeft onder andere veel bootschoenen in zijn collectie.


Maar hoewel Sebago gespecialiseerd is in sportieve en casual kleding hebben ze ook een serie nette schoenen voor zakelijk gebruik. Sebago heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een veelzijdige fabrikant van schoenen en kleding.


Sebago schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens

Sebago maakt schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes. Zoals we al schreven, het assortiment omvat heel veel bootschoenen, maar ook instappers, veterschoenen en moccasins. Verder is er een beperkt assortiment laarzen, sneakers en wandelschoenen. Hoewel het merk zich steeds breder profileert zijn de meeste Sebago schoenen nog steeds uitgesproken sportief en casual te noemen.


Sebago is een Amerikaans merk schoenen en kleding. Sebago werd in 1949 in New England opgericht. Het merk specialiseerde zich in bootschoenen, zeilkleding en andere watersportmode.