Alberto Fermani schoenen en laarzen

Alberto Fermani schoenen zijn echte Italiaanse damesschoenen. Alberto Fermani schoenen zijn van hoge Italiaanse kwaliteit en ze zijn van een elegante vrouwelijke Italiaanse stijl. Het zijn damesschoenen zoals alleen Italianen ze lijken te kunnen maken.


Bovendien staan Alberto Fermani schoenen bekend om hun zachte voetbed met een perfecte draagbaarheid. Het zijn schoenen en laarzen die heerlijk zitten.

Alberto Fermani schoenen zijn schoenen met een glamoureuze uitstraling. Ze zijn elegant en mooi afgewerkt. Alberto Fermani gebruikt natuurlijk het beroemde Italiaanse leer van hoge kwaliteit, maar ook andere mooie materialen voor de schoenen.
Het schoenenmerk is in 1960 opgericht door Alberto Fermani. Zijn kleine werkplaats werd een groot schoenenmerk dat overal ter wereld werd verkocht. Maar hoewel de techniek door de jaren heen steeds beter werd bleef Alberto Fermani trouw aan de traditionele stijl, kwaliteit en comfort van die de schoenen van dit merk van begin af aan hebben gehad. Alberto Fermani schoenen worden nog steeds met de hand gemaakt.Alberto Fermani schoenen
Land: Italiƫ
Bestaat sinds: 1960

Veel gemaakte spelfouten
Alberto Fernami, Fernani

Belangrijke soorten Alberto Fermani schoenen
Handgemaakte damesschoenen en dameslaarzen